Westmatics Rälsgånde / Travershängda busstvätt

Westmatics rälsgående/travershängda busstvätt är den idealiska tvättmaskinen för kommersiella eller privata vagnparkar där borstarna säkert och effektivt rengör en variation av fordon. Denna 2-/3-borst maskin tvättar noggrant fordonet med en övre horisontell borste, och två vertikala överlappande sidoborstar. Borstarna tvättar effektivt runt speglar och andra utstickande föremål på fordonet. Busstvätten kan levereras i utförande med borstar, högtrycksbågar eller i en kombination av både borstar och högtryck.
Med Westmatics administrationssystem - Wash Control, kan hallen enkelt manövreras utan personal på plats och hallen kan göras tillgänglig dygnet runt. Wash Control håller enkelt ordning på kunder och fakturahantering.

Westmatics rälsgående/travershänga busstvätt är det mest mångsidiga fordonstvättssystemet på marknaden idag. Den robusta maskinen är perfekt för vagnparkar som behöver kunna tvätta flera olika typer av fordon.

Westmatics busstvättar förbrukar mindre vatten, el och kemikalier jämfört med traditionella system och kräver minimalt med underhåll och kan på så vis drastiskt minska kostanden för din vagnpark. 

Klicka här om du vill ha mer information om våra busstvättsystem.