Westmatics HYBRID genomkörningstvätt

Westmatics HYBRID är speciellt framtagen för vagnparkar med olika typer av fordon. Westmatic Hybrid-maskin kan levereras som en kompakt 2-borst eller 4-borst genomkörning med 2 vertikala självjusterande högtrycksbågar. Med Hybrid kan du tvätta med både borstar och högtryck tillsammans eller var för sig. Westmatic Hybrids kraftfulla högtryck spolar rent i utrymmen där borstar inte kan nå. 

Borstarna tvättar front, sidorna samt akter av fordonet. Front och akter tvättas effektivt med vår borstöverlappande tvättteknik som ger ett jämt tvättresultat. Andra uppsättningen av borstar (4-borst alternativet) används för motrotation, detta för att minska skuggning på sidorna av fordonet.  

Westmatics överlappande borstar ( borste 1 & 2) är elektroniskt styrda och motroterande borstarna 3 & 4 är pneumatiskt styrda. Tack vare denna teknik kan borstarna på ett säkert och effektivt sätt ge lysande tvättresultat många år framöver.

Utrymmesbehovet är minimalt för denna busstvätt vilket betyder en lägre investeringskostnad vid nybyggnation och gör den enkel att anpassa i befintliga hallar. Dessutom är denna maskin kompatibel med en mängd tillbehör.

Klicka här och fyll i formuläret för mer information