Westmatics Rälsgånde / Travershängd lastbilstvätt

Westmatics rälsgående/travershängda lastbilstvätt är den idealiska tvättmaskinen för kommersiella eller privata vagnparkar där borstarna säkert och effektivt rengör en variation av fordon. Denna 3-borst maskin tvättar noggrant fordonet med en övre horisontell borste, och två vertikala sidoborstar. Borstarna tvättar effektivt runt speglar och andra utstickande föremål på fordonet. Lastbilstvätten kan levereras i utförande med borstar, högtrycksbågar eller i en kombination av både borstar och högtryck.

Westmatics rälsgående/travershänga lastbilstvätt är det mest mångsidiga fordonstvättssystemet på marknaden idag. Den robusta maskinen är perfekt för vagnparkar och kommuner som behöver kunna tvätta flera olika typer av fordon.

Westmatics lastbilstvättar förbrukar mindre vatten, el och kemikalier jämfört med traditionella system och kräver minimalt med underhåll och kan på så vis drastiskt reducera kostanden för er vagnpark.


Med Westmatics administrationssystem - Wash Control, kan hallen enkelt manövreras utan personal på plats och hallen kan göras tillgänglig dygnet runt. Wash Control håller enkelt ordning på kunder och fakturahantering.

Klicka här om du vill ha mer information om våra lastbilstvättsystem.