Välj din busstvätt 

Contact Westmatic today!

Westmatic Busstvätt

Det spelar ingen roll om du har ett fåtal eller en hel vagnpark av bussar. Westmatics unika busstvättar löser alla dina utmaningar på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt.

Våra lösningar har självklart spegelskyddsprogram, och centrumöverlappande tvättprogram som standard.

Design

Med marknadens mest kompakta stillastående genomkörningsmaskin med 2 eller 4 borstar tvättar du din buss på 90 sekunder vilket skapar ett oslagbart slutresultat. Då maskinen kräver minimalt med utrymme är förutsättningarna maximala!

Föredrar du att ha en rörlig maskin så löser Westmatic detta genom rälsgående maskiner monterade med räls på golv eller i traversutförande. Detta resulterar i samma goda tvättresultat gång efter gång.

Funktion

Takborste och sidoborstar tvättar effektivt runt speglar och andra utståede fordonsdelar. De vertikala borstarna kan tvätta fordonets front, akter och sidor i ett enda svep.

Miljö

Westmatic busstvättssystem förbrukar mindre vatten, kemikalier och el jämfört med traditionella system. Våra munstycken har utformats och konfigurerats för att använda mindre vatten, och våra högeffektiva el-motorer är energisnålare.

Minskat operatörs ansvar

Till skillnad från traditionella busstvättsystem är chaufförens omdömme inte ett problem. Genom att helt enkelt följa ett trafikljus leds föraren genom hela tvättprocessen. Kvaliteten på den främre och bakre tvätten är inte beroende av hastighet eller förarens uppmärksamhet. I stället för att föra fordonet till borstarna förs borstar på fordonet för att ge en konsekvent och kontrollerad tvättprocess. När bussen står stilla rengörs den främre och bakre delen av fordonet med våra överlappande borströrelser.

Teknologi

Utrustad med den senaste PLC-teknik besitter Westmatics tvättsystem den mest avancerade programmeringen och oöverträffad kontroll. Alla aspekter av systemet övervakas ständigt, justeras och säkerställer det säkraste och det mest jämna resultatet. Varje system levereras som standard med en LCD-touchscreen som tvättprogram väljare, och steg-för-steg själv-diagnostik och felsökning. Westmatic har  också möjligheten att trådlöst komma åt utrustningen, för att kunna diagnostisera och programera vid behov.

Med all sin finess, förblir Westmatics utrustning mycket enkel att använda och underhålla. Våra system kräver mindre än 30 minuter av förebyggande underhåll och mekaniska justeringar per månad. Utrustning är lätt att anpassa för olika vagnparkskonfigurationer och budgetar.  

Om du har några frågor om våra tvättsystem, fyll i formuläret på sidan Kontakta oss  så kontaktar vi dig så snart som möjligt.