SERVICETEKNIKER CENTRALA SMÅLAND

Westmatic söker just nu en servicetekniker till centrala Småland,
är du den vi letar efter?

Vi behöver nu stärka upp vår serviceavdelning och söker därför en servicetekniker som utgår ifrån centrala Småland. Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta med frihet under ansvar i en omväxlande miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av våra tvättanläggningar runtom i Sverige. Det kan innebära felsökningar, reparationer, vanligt underhåll och mycket mer. Arbetet bedrivs huvudsakligen ute på fält och du ansvarar själv för att arbetena utförs inom planerad tidsram. Du kommer utföra kvalitetsarbete där du föreslår förbättringar gällande drift och underhållsverksamhet.

I rollen som servicetekniker arbetar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Du kommer att utgåfrån din hemort (centrala Småland) och i första hand ansvara för Smålandsregionen. Eftersom arbetet sker på varierande platser runtom i Sverige så innefattar  det mycket resande och ofta även övernattning på hotell.

Tjänsten innebär bland annat:

  • Daglig tillsyn, renhållning och teknisk support av våra tvättanläggningar

  • Utföra servicearbeten hos våra kunder

  • Genomföra utbildning av system hos våra kunder

  • Aktivt verka för merförsäljning av Westmatics produkter och tjänster

  • Ta emot information om avvikelser och rapportera till närmaste chef

  • Daglig fakturering och tidsrapportering av eget arbete

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som trivs med att ta stort eget ansvar i ditt arbete. Du behöver kunna arbeta strukturerat och självständigt samt planera och driva ditt arbete framåt. Som person är du målinriktad och drivs av utmaningar och problemlösning. Du behöver också vara initiativtagande och noggrann. Eftersom tjänsten innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som ser vikten av att utveckla befintliga och nya kundsamarbeten. Givetvis brinner du för att se och bemöta kundens behov och har ett engagemang och driv att överträffa kundens förväntningar. Du behöver ha gymnasieutbildning med inriktning inom el och/eller mekanik, alternativt ett stort intresse för dessa områden. Även erfarenhet eller utbildning i styr- och reglerteknik är en fördel. Ett krav för tjänsten är B-körkort samt att du kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Skicka din ansökan till:
[email protected]
Frågor gällande jobbet?
Kontakta Service- och eftermarknadschef Barzan Abdullahi på 0570-72 76 54 
eller via mejl: [email protected]

Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet från tidigare arbete som servicetekniker, resemontör eller annan liknande tjänst. Erfarenhet av försäljning är också ett plus. Du behöver ha god datavana och lätt för att lära dig nya system.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet då du är en viktig representant och ansiktet utåt för våra kunder.

 

Arbeta på Westmatic

Är du intresserad av att arbeta på Westmatic? 

Skicka din ansökan till

[email protected]