Westmatics tvättsystem är i grunden väldigt driftsäkra. De robusta konstruktionerna och högkvalitativa komponenter skapar en hållbarhet i absolut toppklass. Trots den höga kvalitén på utrustningen behövs löpande underhåll för att över tid kunna leverera samma höga tvättresultat över hela dess livslängd. Jämför exempelvis med en premiumbil som för att leverera förväntad prestanda behöver oljebyte, däckbyte, nya bromsskivor och så vidare. I Westmatics tvättlösningar är det andra delar som slits som exempelvis borstar, dysor, slangar etc. Slitaget beror naturligtvis också på vilka typer av fordon som tvättas och antal tvättar.

Med Westmatic som partner kan ni vara trygga i att maskinens driftsäkerhet maximeras och att tvättresultatet alltid blir bästa möjliga. Vi har ett antal olika varianter på serviceavtal att välja mellan. Vilket som passar bäst varierar från fall till fall och väljs i samråd med våra kunder. 

Som avtalskund är man alltid prioriterad och garanterad inställelsetid inom avtalad tid. Dessutom reduceras priset på arbetstid för avhjälpande underhåll.

 

Kontakt

Har du en fundering om din anläggning, frågor kring vattenrening eller tankar kring tvättresultat.

Oavsett frågan så finns våra erfarna tekniker tillgängliga på telefon för att stötta dig och bidra med sitt tekniska kunnande.

Telefon: +46 570 727 620
[email protected]

 

Kontakt