The Westmatic Story

Arvika entreprenören Jan Sundell startade Westmatic 1974. Jan är en entreprenör ut i fingerspetsarna och han har en fantastisk förmåga att se problem som stora möjligheter.

Jan med sitt miljö och teknikintresse började reparera lastbilstvättar runtom i Sverige. Han arbetade snabbt upp ett starkt förtroende hos Scania så de önskade sig en svensktillverkad lastbilstvätt med alla dess fördelar. Succén var ett faktum och den fantastiska resan för Westmatic tog fart. Jans driv och engagemang har tagit Westmatic rakt ut i vida världen och ni kan se hans tvättar i världens alla hörn.

 

Westmatic idag

Westmatic jobbar idag med fyra produktområden, tåg, buss, lastbilstvättar samt vattenrening. Vi lockar till oss människor som gillar nytänkt och utmaningar och detta för att vi kan erbjuda dig som kund det senaste inom våra produktområden. Vi har över 40 års erfarenhet av tunga fordonstvättar och med fokus på miljö, utveckling, digitalisering och hållbarhet har vi skapat tvättanläggningar i världsklass.

Vår fokus är att ge kunden resultat och inte en upplevelse, det är rent, enkelt, smidigt och ekonomiskt att jobba med våra tvättar.

 

Westmatic Mission

Westmatic skall väljas med stolthet av både kunder och medarbetare,
vi skapar en miljö som inger förtroende!

Välkommen till en renare värld, välkommen till Westmatic!