Featured News - Current News - Archived News - News Categories

Storsatsar i Finland

by Johanna Sundell
Thu, Apr 28th 2016 11:40 am

 WESTMATIC och TM-Trading

Storsatsar tillsammans i Finland

Westmatic och TM-Trading har ingått ett samarbete för att tillsammans leverera professionella
 helhetslösningar inom  miljövänlig  fordonstvätt (lastbil-buss-tåg) i Finland.

 Företagens värderingar är lika och båda sätter alltid kunden i centrum med en hög kvalitet. Jag är övertygad om att detta kommer att bli ett mycket lyckat samarbete. Båda företagen har nu en bra potential att växa ytterligare på en krävande marknad säger Westmatic säljchef Marcus Rask.

 Vi kommer med detta samarbete att bli en komplett leverantör med en hög spetskompetens och servicegrad, vilket ger oss en bättre konkurrenskraft och positionering på marknaden. Samarbetet innebär också att vi kan erbjuda en helhetslösning med stort fokus på ekonomi, funktion, effektivitet, kvalitet och miljökrav, säger Toni Björklund på TM-Trading.

Westmatic utvecklar och tillverkar kompletta tvättanläggningar för alla typer av tunga fordon såsom lastbilar, bussar och tåg.  Från enklare avsköljningshallar till mer avancerade konturavkännande maskiner, allt utifrån kundens behov.

TM-Trading är en totalleverantör av miljövänliga kemprodukter för alla typer av fordonstvättar. Det är viktigt för oss att leverera kvalitetsprodukter och av den anledningen väljer vi leverantörer noggrant baserat på kvalitet, miljö och att alla lagar och regler efterföljs. Med våra kunder och leverantörer skapar vi en hållbar framtid.

-Tillsammans med Westmatic är jag övertygad om att vi lever upp till de krav som både kunder och lagar kräver av oss för att bli en stark och komplett leverantör beskriver Toni Björklund.

 

Mer information:

Marcus Rask, Försäljningschef Westmatic Fordonstvättar i Arvika AB
Tel +46 570 72 76 25

[email protected]

Toni Björklund, VD TM-Trading
Tel: +358(0)400840547
[email protected]